Erik van der Horst in gesprek met een slachtoffer van ritueel misbruik, Esther. Ons is gevraagd deze video van Café Weltschmerz ook hier te delen en dat doen we van harte. Ritueel misbruik dient te worden bestreden. De eerste stap is te erkennen dat het op grote schaal voorkomt in Nederland.

Zie ook deze oproep om Kamerleden te mailen om de motie te ondersteunen die Gideon van Meijeren van FVD heeft gedaan de commissie te ontbinden die is ingesteld door demissionair minister Grapperhaus en deze te vervangen door een onafhankelijk commissie. Blijf vooral Kamerleden mailen! De slachtoffers verdienen onze support!

De vraag blijft waarom demissionair minister Grapperhaus niet een dergelijke onafhankelijke commissie wil!

De waarheid zal een keer boven tafel moeten komen. Is het niet nu, dan in ieder geval later. Hoe dan ook, dit misbruik moet stoppen!