Deze Dagen

Het zal zijn als in de dagen van Noach.

Vrijheid

Entree Gevangenis Lelystad

Vandaag hangt mijn vlag halfstok. Om te herdenken. Wat er gebeurde. Vooral en ooit in de tweede wereldoorlog. Miljoenen mensen kwamen om. In Mein Kampf van Adolf Hitler was al te lezen hoe hij van plan was het “Jodenvraagstuk” op te lossen. We hadden het kunnen weten en roepen jaarlijks:”Dit mag nooit meer gebeuren”. Maar waar letten we dan op? Worden we pas wakker als en een nieuwe Hitler opstaat? Als er een oorlog begint? Als er gaskamers worden gebouwd? Of durven we dan ook weer niets te zeggen, zoals 80 procent van de Nederlanders destijds. Die stukje bij beetje meegingen met alle maatregelen. Het viel wel mee. Het bracht ook orde. En je wist nooit wie je verraden zou. Het stond in de krant. En de radio mocht niet meer, dat was ook beter, dat was toch fake-news uit Engeland.

Nooit meer betekent:”attent zijn.” Op mensen die het misschien in eerste instantie goed bedoelen. Een nieuwe wereldorde van Klaus Schwab? You own nothing and will be happy? Sluipende anti-democratisering? Pieter Omtzigt en Renske Leyten zijn wakker. Stellen dan ook dat regering, tweede kamer en pers een kliek zijn geworden, een macht zonder tegenmacht. Gelukkig is er nu een motie, die dat gaat veranderen.

Chamberlain kwam terug en werd gevierd omdat hij de oorlog had voorkomen. Dat had hij niet. En dat is ook nu niet zo. De rot zit te diep. Teveel mensen weten teveel van andere mensen. Kindermisbruik is daar een diepgaand onderdeel van. In Duitsland is deze week een kinderpornonetwerk opgerold. Epstein ontving vele prominenten op zijn maagdeneilanden, waar kinderen werden misbruikt. In Nederland zit Huseyin Baybasin al 26 jaar onschuldig vast. Nu in de gevangenis in Lelystad. Waarom? Als ruilmiddel voor wandaden door overheden en machten hier in Nederland. Zij hebben kinderen misbruikt. In Turkije. En Turkije eist gewoon dat Baybasin blijft zitten, want anders…De rot zit diep. De trap moet van bovenaf schoongeveegd worden. Ik denk niet dat we alles kunnen oplossen. Maar we kunnen wel beginnen! Ogen open doen en zien wat waarheid is. Ook huidige, zittende, politici hebben weet van deze zaken. Zijn chantabel. Een op sluipende wijze monddood gemaakte bevolking komt dan wel heel goed uit. Bij een great reset vallen er nu eenmaal slachtoffers. Voor het goede doel.

Dit nooit weer. Lees, houd je ogen open, wees eerlijk, luister, ontdek, veroordeel niet. De geuzen in de gouden eeuw en de ondergrondse in de WWII hadden meer gelijk dan de krant schreef en iedereen dacht. Volg de meerderheid niet in het kwade! Soms heeft een minderheid, soms hebben maar een paar mensen, heel soms heeft maar één profeet gelijk. Jeremia (in de Bijbel) werd in een put gegooid. Dan was je van hem af. Baybasin opgesloten in Lelystad. Dat kán toch niet in Nederland!? Het gebeurt. Voor onze ogen. Niet nooit meer, maar nu!

%d bloggers liken dit: