Zit er iemand aan het stuur? En als dat zo is, waar gaan we dan naartoe? En waarom dan al die obstakels? Pijn, verdriet, strijd, onrecht. Komt dat ooit nog goed?

Zoals eerder aangekondigd komt er binnenkort een nieuw boekje uit van mijn hand. Het is een klein boekje (50 pagina’s,) met een rijke ontdekking. Het is niet perse een gemakkelijk boekje, maar met een klein beetje inspanning goed te doen. Voor mensen die dat willen geef ik er drie avonden een online cursus over.

Let op. Het gaat nadrukkelijk niet om een visie op déze wereld. Niet over de NWO, het WEF, corona en wat meer. Maar ook niet over allerlei eindtijd theorieën. Nou ja, een beetje misschien.

Het gaat over het plan van JHWH, wat Hij ons heeft geopenbaard, maar wat nog weinig wordt gezien.

Het boekje komt rond 31 januari uit. Als je het wil bestellen kan dat door te mailen naar simonvangroningen@protonmail.com. Opgeven voor de drie cursusavonden kan hier info@wijnandsmc.nl. Het gaat om deze drie avonden

  • 13 februari 20.00-21.00 uur
  • 13 maart 20.00-21.00 uur
  • 6 april 20.00-21.00 uur

Wat kost het? Wat je ervoor over hebt. Als ik het moet verzenden (werk, verpakken, porto) is dat 5 euro plús een vrijwillige bijdrage voor het boekje zelf.

Als je de cursus doet geldt hetzelfde, maar dan mag je overwegen je vrijwillige bijdrage te verhogen.

Vrijwillig is écht vrijwillig, dus je mag altijd meedoen en je ontvangt het boekje altijd!

Vergeet niet naam en adres te vermelden. En of je één of meer boekjes wil.

Bijdragen kan op NL15INGB0002753968 tnv S. van Groningen.

Hartelijke groet en wie weet tot volgende week online.

Simon.