Zondagmiddag 28 april a.s. presenteren we onze eerste livestream in een samenwerking tussen Deze Dagen en Interessante Tijden. Het beloofd een interessante middag te worden met hele interessante gasten.

We verwelkomen onder meer André en Nathalie Rozendaal, Esther Noordermeer en Sietske Bergsma. We hebben geen script en alles is bespreekbaar. We willen ook vragen beantwoorden die tijdens de livechat op Youtube worden gesteld.

Livestream nr 1 Deze Dagen & Interessante Tijden

De livestream begint zondagmiddag 28 april 2024 om 14:30 uur te streamen. Om 15:00 uur gaat het spektakel van start met uw gastheren en de gasten. De bedoeling is om dit maandelijks te gaan doen bij wijze van proef. Er moet wel belangstelling voor zijn natuurlijk.

Voeg u bij ons op Youtube om er een gezellige en nuttige zondagmiddag van te maken. Stel gerust uw vragen via de livechat.

Wilt u Deze Dagen financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. U kunt dit ook via deze pagina doen.

Hiermee wordt o.a. bijgedragen aan reiskosten (ook voor de gasten), vervanging/aanvulling apparatuur en de inrichting van een permanente studio. Deze studio is vervolgens ook gratis beschikbaar voor andere kanalen die voor de waarheid staan en de boodschap uit willen dragen.