Woensdag 3 november j.l. heeft Gideon van Meijeren een motie ingediend om een nieuwe, onafhankelijke commissie in te stellen die aard en omvang van georganiseerd sadistisch misbruik moet onderzoeken. De huidige Commissie Hendriks valt onder de controle van het Ministerie van Justitie. En dat terwijl juist ook hooggeplaatste ambtenaren van Justitie van dit misbruik beschuldigd worden. Het is ondenkbaar dat de huidige commissie waarheid boven tafel krijgt! Een nieuwe commissie is dus essentieel!

Ik wil ieder die dit leest oproepen om zelf een mail te sturen naar één of meer Volksvertegenwoordigers. Roep hen op de motie te steunen! Eindelijk een kans dat de waarheid over georganiseerd en ritueel misbruik boven tafel komt. Een kans op echt hulp voor overlevers!

Hier kun je het debat naar aanleiding van het indienen van de motie terugzien, waarin de kamervoorzitter minister Grapperhaus terugfluit. In dit interview van Weltschmerz basale informatie over de achtergrond van ritueel misbruik.

Ik wil ieder die dit leest oproepen om zelf een mail te sturen naar één of meer Volksvertegenwoordigers. Roep hen op de motie te steunen! Eindelijk een kans dat de waarheid over georganiseerd en ritueel misbruik boven tafel komt. Een kans op echt hulp voor overlevers! Mailadressen van Volksvertegenwoordigers zijn hier te vinden.

Aline Terpstra, GZ-psycholoog,
http://www.lichtopsrm.com