Simon in gesprek met Rennie Schoorstra, voorganger van de Alkmaarse Baptisten- gemeente De Rank.

Rennie kwam in het nieuws door zijn preek over de eindtijd De totale blindheid en doofheid om ons heen.

Rennie en Simon spreken over een veelheid aan onderwerpen die te maken hebben met de tijd waarin we leven, corona, vaccinatie, overheid, gehoorzaamheid aan de overheid, et cetera. Op zijn minst controversieel te noemen: Voor velen herkenbaar en voor anderen onbegrijpelijk. Naast bijval, vallen kritiek en hoon ook volop te beluisteren. Ook uit de kerkelijke hoek wordt kritiek geleverd op complotdenkers. Maar zijn complotten niet werkelijkheid? Zijn deze niet van alle tijden? Ook vandaag de dag nog? En waarom zouden complotten alleen plaats vinden buiten de moderne, (in naam) democratische westerse wereld? Wat is uw mening in deze? Wij horen graag wat u hiervan vind. Voelt u zich vrij om een commentaar onder dit artikel te plaatsen.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!