Dit is deel 2 van Simon in gesprek met Esther Noordermeer, o.a. echtgenote, moeder, schrijver, bioloog, spreker en columnist voor diverse platforms. Maar bovenal christen met een roeping wat haar werk grotendeels bepaalt.

Correctie: Ebola is itt wat ik zei gedurende het interview een virus en geen bacterie.

Esther Noordermeer

Deel 1 is al eerder gepubliceerd en kun je hier zien. Esther publiceert o.a. op haar eigen website www.enoordermeer.nl. In deel 2 van dit interview zoomen Esther en Simon in op de tijd waarin we leven in relatie tot de dagen van Noach. Corona en vaccinatie komen zeker ter sprake. Ze eindigen met een bemoedigende boodschap!

Esther neemt geen blad voor de mond. Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Een aantal van de boeken die Esther Noordermeer heeft geschreven

In het interview wordt een paar maal over het boek van Enoch of Henoch gesproken. Bent u geïnteresseerd in dit boek, volg dan deze link.