Dit is het laatste deel van vers 4 in Daniël 12. Dit vers kun je op meerdere manieren verstaan. Allereerst natuurlijk dat onze kennis betreffende Het Woord van God zal vermeerderen naar gelang de tijd vordert. Dat wij een beter en dieper begrip mogen krijgen (wat een zegen!) van wat is geschreven door richters, profeten en apostelen. Maar ook de wetenschap en kennis van de seculiere wereld waarin wij leven neemt zienderogen toe. Niet alles ten goede. Satan regeert met list en misleiding. En dat is waar onderstaande video over gaat. Ik kwam deze tegen en vond dat ik deze moest delen. Helaas is het een Engelstalige video zonder ondertiteling. Desalniettemin bevat het een aantal zeer interessante invalshoeken met betrekking tot kennis, wijsheid en de tijd waarin wij leven.

In deze video spreken een predikant uit Australië, Israël en Californië met elkaar over een aantal zaken, zoals kunstmatige intelligentie, aan de hand van een aantal relevante videofragmenten.

Hoe denkt u hierover? Hebt u hierover überhaupt een mening? Of houd u die voor uzelf wellicht? Spreken is zilver en zwijgen is goud! In hoeverre is dat op de huidige tijd van toepassing?

Disclaimer: Vermelding van interessante video’s betekent niet dat de schrijver het per se (volledig) eens is met de geplaatste video.