Dit is deel 1 van Simon in gesprek met Esther Noordermeer, o.a. echtgenote, moeder, schrijver, bioloog, spreker en columnist voor diverse platforms. Maar bovenal christen met een roeping wat haar werk grotendeels bepaalt.

Correctie: Ebola is itt wat ik zei gedurende het interview een virus en geen bacterie.

Esther Noordermeer

Deel 2 kun je hier vinden. Esther publiceert o.a. op haar eigen website www.enoordermeer.nl. In dit interview spreekt Esther met Simon over een veelheid aan onderwerpen die te maken hebben met de tijd waarin we leven. Zoals corona, lockdown, vaccinatie, opwekking en kosjer eten. Veel gebaseerd op haar eigen onderzoek en de Bijbel. Esther neemt geen blad voor de mond. Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Een aantal van de boeken die Esther Noordermeer heeft geschreven