Fred in gesprek met Kenneth Johannes, evangelist met een fundamentele visie en bijbehorende standpunten, onder meer over vrouwen in het ambt, NAR, predestinatie en meer. Een boeiend gesprek, waarbij de Bijbel regelmatig wordt aangehaald.

Kenneth Johannes en Fred de Vries in gesprek

Wilt u meer weten over Kenneth , volg dan deze links:
https://jezuskomtspoedig.nl/
https://www.youtube.com/c/kennethjohannes

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u Deze Dagen financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Hiermee wordt o.a. bijgedragen aan reiskosten (ook voor de gasten), vervanging/aanvulling apparatuur en de inrichting van een permanente studio. Deze studio is vervolgens ook gratis beschikbaar voor andere kanalen die voor de waarheid staan en de boodschap uit willen dragen. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag aan kunt passen: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=AHBRdZaO1tXuS1jFXwqrXVa6malxgk7e