Simon in gesprek met Laurens Buijs. Onlangs op non-actief gesteld door de universiteit van Amsterdam door het uiten van zijn mening aangaande het woekerende wokeïsme. Zij spreken over dit onderwerp maar ook over een scala van onderwerpen waar Laurens onderzoek naar doet. Zoals het kaltstellen en cancellen van groepen, organisaties die een afwijkende mening hebben t.a.v. het geldend narratief. Maar ook over eugenetica en tegenwoordig transhumanisme dat nog veel gevaarlijker is en veel meer. En de strijd tussen licht en duister!

Laurens Buijs en Simon in gesprek

Wilt u meer weten over , volg dan deze link: https://laurensbuijs.org/

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u Deze Dagen financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Hiermee wordt o.a. bijgedragen aan reiskosten (ook voor de gasten), vervanging/aanvulling apparatuur en de inrichting van een permanente studio. Deze studio is vervolgens ook gratis beschikbaar voor andere kanalen die voor de waarheid staan en de boodschap uit willen dragen. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag aan kunt passen: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=VSPUbu4ndrRKA4kDxNo8L36rDRL1QB4k