Fred in gesprek met Gert van de Weerd over de profeten. Gert heeft inmiddels meer dan 7000 pagina’s geschreven over o.a. de profeten. In dit gesprek spreken ze hierover. Diepgaand, maar toch maar een fractie van wat er allemaal te bespreken is. Soms controversieel. Vaak verhelderend. De joodse manier van denken versus het griekse denken.

Gert van de Weerd en Fred de Vries in gesprek

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u Deze Dagen financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Hiermee wordt o.a. bijgedragen aan reiskosten (ook voor de gasten), vervanging/aanvulling apparatuur en de inrichting van een permanente studio. Deze studio is vervolgens ook gratis beschikbaar voor andere kanalen die voor de waarheid staan en de boodschap uit willen dragen. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag aan kunt passen: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=VSPUbu4ndrRKA4kDxNo8L36rDRL1QB4k