Simon in gesprek met Hugo Bos van Civitas Christiana over een veelheid van onderwerpen. O.a. komen aan de orde het verval van de joods-christelijke waarden en normen, homoseksualiteit, transseksualiteit, pedofilie. Politiek, media. Het ontbreken van moed om zich als christen uit te spreken. Dat we God zijn kwijtgeraakt. Maar ook over de geestelijke krachten die hier achter zitten en nog veel meer. Een zéér indringend gesprek!

Hugo Bos en Simon in gesprek

Wilt u meer weten over Hugo en zijn werk, volg dan deze link.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u Deze Dagen financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Hiermee wordt o.a. bijgedragen aan reiskosten (ook voor de gasten), vervanging/aanvulling apparatuur en de inrichting van een permanente studio. Deze studio is vervolgens ook gratis beschikbaar voor andere kanalen die voor de waarheid staan en de boodschap uit willen dragen. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag aan kunt passen: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=VSPUbu4ndrRKA4kDxNo8L36rDRL1QB4k