Simon in gesprek met Kees van Helden van Kies Leven over abortus, voorkomen, spijt na abortus en de hulp die beschikbaar is voor vrouwen en stellen die hiermee worstelen.

Hebt u hulp nodig n.a.v. deze video of wilt u met iemand praten over dit onderwerp? Bel 06-83596433. Wilt u meer weten? Kijk op http://www.kiesleven.nl of http://www.abortussite.nl. Blijf niet doorlopen als u hiermee worstelt. Neem contact op!

Kees van Helden en Simon in gesprek

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u Deze Dagen financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Hiermee wordt o.a. bijgedragen aan reiskosten (ook voor de gasten), vervanging/aanvulling apparatuur en de inrichting van een permanente studio. Deze studio is vervolgens ook gratis beschikbaar voor andere kanalen die voor de waarheid staan en de boodschap uit willen dragen. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag aan kunt passen: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=VSPUbu4ndrRKA4kDxNo8L36rDRL1QB4k