Deze Dagen gaat uitbreiden met nieuwe mensen/rubrieken. De nieuwe rubriek Spotlight wordt gepresenteerd door Fred de Vries. In deze eerste aflevering van Spotlight gaat Fred de Vries in gesprek met Dick Ahles over Democratie. Ze beginnen bij de Magna Carta en via de Franse Revolutie, de Frankfurter Schule en Abraham Kuyper belanden ze bij deze tijd waarin het marxisme de overhand heeft. De overheid heeft helemaal niets te maken met wat u in uw eigen huis doet, komt onder andere aan bod. Maar ook: Christenen moeten zich serieus zorgen maken!

Dick Ahles en Fred de Vries in gesprek

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u Deze Dagen financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Hiermee wordt o.a. bijgedragen aan reiskosten (ook voor de gasten), vervanging/aanvulling apparatuur en de inrichting van een permanente studio. Deze studio is vervolgens ook gratis beschikbaar voor andere kanalen die voor de waarheid staan en de boodschap uit willen dragen. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag aan kunt passen: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=VSPUbu4ndrRKA4kDxNo8L36rDRL1QB4k