Simon zit in deze aflevering van “Het Gesprek” aan tafel met moleculair bioloog Peter Borger, die vanuit zijn vakgebied, wetenschappelijk onderbouwd, het gesprek voert over een aantal onderwerpen zoals de schepping versus evolutie en meer. Een prachtig getuigenis hoe een wetenschappelijke benadering naar de oorsprong van het leven leidt tot God en weg van evolutie.

Peter Borger en Simon in gesprek

Wilt u meer weten over het debat van aanstaande zaterdag 11 maart 2023 waarin Peter het “opneemt” tegen Bart Klink over de macro evolutie versus de schepping? Volg dan deze link.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.