Moleculair bioloog Peter Borger gaat het debat aan met Bart Klink over de schepping n.a.v. een online communicatie die deze twee mannen hebben gevoerd over het boek van Peter ‘Terug naar de oorsprong”. Dit debat vind plaats 11 maart 2023 te Deventer en wordt georganiseerd door het Logos Instituut.

Peter, seculier opgevoed, is door zijn studie Biologie tot geloof gekomen. Zie ook het gesprek dat Simon enige tijd geleden heeft gehad met Peter.

Peter Borger vs Bart Klink

Aanmelden en meer informatie over dit debat vind u hier. Deel het vooral met vrienden en familie die twijfelen of zeker denken te weten dat de schepping een sprookje is. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.