Simon zit in deze aflevering van “Het Gesprek” voor een tweede keer aan tafel met Ab Flipse, om verder te praten over de op handen zijnde ineenstorting van het financiële systeem, onze pensioenen en hoe jezelf te wapenen tegen het failliet van ons systeem. Maar ook een stemadvies voor de verkiezing van de Provinciale Staten 15 maart 2023.

Ab Flipse en Simon in gesprek

Voor meer informatie over de cursus die Ab heeft gemaakt, klik hier. Hier vind u de kortingscode maar ook de link naar de website van Ab waar u zich in kunt schrijven voor de cursus.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.