Het is niet de vraag of er een zware crisis komt, maar wanneer de crisis komt. Alle signalen staan op rood. Een zéér snel stijgende inflatie, energieprijzen die de pan uit zijn gerezen, een falende euro, een al jaren kunstmatig in stand gehouden vastgoedbubbel, een ingezette economische recessie, werkenden die niet meer rond kunnen komen en volledig afhankelijk zijn van toeslagen, een grote en snel groeiende groep van mensen die ver beneden de armoedegrens leven en een groeiende groep van mensen die dakloos zijn. Tel daarbij op de jaren voortslepende crisis in Groningen waar mensen al vele jaren wachten op een nette afhandeling van de schade aan hun huizen door aardbevingsschade, de voortslepende toeslagenaffaire, de enorme kapitaalvlucht van Noord naar Zuid-Europa, de instroom van jaar op jaar grotere groepen van asielzoekers, de enorm groeiende geldhoeveelheid sinds 2014, pensioenpotten die fors minder waard zijn geworden, de dreigende voedseltekorten, de zogenaamde stikstofcrisis en de dramatische vermindering van ons landbouwareaal, de enorme woningcrisis waarvoor de oplossing ver weg lijkt, de oorlog tussen Rusland en Oekraïne (en inmiddels de NAVO/Europa waar we worden ingerommeld), de toenemende invloed van buitenlandse entiteiten (WHO, WEF, et cetera) op ons nationale overheidsbeleid, de ondergeschikte en steeds verder afkalvende rol van ons parlement t.o.v. de steeds verder toenemende invloed van Europa en het historisch dieptepunt van vertrouwen van de burger in de politiek.

En dit is maar een greep uit de crisissen veroorzaakt door een overheid die zich weinig gelegen laat liggen aan de bevolking en het mandaat dat zijn heeft gekregen van God om de bevolking te dienen vanuit respect en ontzag. Nee, integendeel, om de woorden van Esther Noordermeer te gebruiken, de overheid heeft gehoereerd met groot Babylon en houd uitverkoop van de nationale belangen.

Al deze zaken (en wat ons nog staat te wachten aan falend overheidsbeleid) hebben ervoor gezorgd dat het steeds lastiger wordt om rond te komen en, nog erger, voorbereid te zijn op wat komen gaat.

Hieronder een integraal overgenomen tekst van de website van Ab Flipse.


Slimme keuzes maken en risico’s beperken

De financiële beslissingen die je neemt hebben een grote impact op je besteedbaar inkomen en vermogen zoals spaargeld en beleggingen, en daarmee op je hele leven. Het is daarom van groot belang dat je over goede en betrouwbare informatie beschikt.

Basistraining
Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld

Financieel expert Ab Flipse heeft een basiscursus ontwikkeld, door een ieder te volgen en te begrijpen, om in deze tijd de crisis het hoofd te bieden en de risico’s te beperken. Ab heeft zijn jarenlange ervaring en kennis in deze cursus gepakt en helpt u betere keuzes te maken.

Ben jij klaar voor een crisis en heb je maatregelen genomen om je vrijheid, veiligheid en vermogen veilig te stellen? In ‘Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld‘  delen we 35 jaar ervaring en onderzoek, maar ook praktische en geldbesparende tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Zorg dat je voorbereid bent op de ellende die op ons af gaat komen!

Het e-book ‘Bereid je voor op een crisis inclusief handige preplijst‘ kun je via deze link GRATIS downloaden. Hierin krijg je alvast een aantal handvatten om de 1e stappen te zetten. Met de basistraining hierboven kun je vervolgens ècht aan de slag.


Op financieel gebied kun je steeds meer zaken zelf regelen. Maar de keuzes die je maakt hebben vaak verstrekkende gevolgen voor je financiële situatie. Die gevolgen kun je zelf niet altijd goed en volledig overzien.

Als je je door de juiste mensen laat informeren, ben je in staat om slimme keuzes te maken en risico’s te beperken. Wij helpen je daar graag bij door de kennis en tientallen jaren ervaring die Ab Flipse in de financiële branche heeft opgedaan, gecombineerd met zijn sterke visie en vooruitziende blik, met je te delen. Wij laten ons niet leiden door emotie en denken in jouw belang.

Sparren over je financiën, het beschermen van je vermogen, de haalbaarheid van je plannen of wensen tegen het licht houden, aandachtspunten signaleren of risico’s zoveel mogelijk beperken; daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor de duidelijkheid: wij verkopen géén producten. Wel delen we onze visie, ideeën, kennis en ervaring en ‘vertalen’ de ontwikkelingen op financieel en economisch gebied naar begrijpelijke informatie. Ook leggen we uit wat de impact daarvan is op jouw portemonnee. Met onze informatie kan jij zèlf de juiste keuzes maken. 

Wij delen graag onze visie, kennis en ervaring.


Voorbereid zijn en de alternatieve media ondersteunen

Wat mooi is, dat Ab Flipse met deze basiscursus meerdere vliegen in één klap staat. Omdat al vele jaren is gebleken dat de onafhankelijke nieuwsvoorziening en onderzoeksjournalistiek zich volledig aan het heersende politieke narratief heeft geconformeerd, heeft Ab besloten dat een deel van de opbrengst van de cursus wordt gebruikt om een aantal alternatieve media te ondersteunen. En iedereen die zich via deze alternatieve media inschrijft, krijgt ook nog eens een forse korting op de totaalprijs.

De deelnemende alternatieve media zijn BLCKBX, Univibes en Deze Dagen.

Om voor deze korting in aanmerking te komen, volstaat het om bij het afrekenen de kortingscode DEZEDAGEN25 te gebruiken. U krijgt hiermee een korting van € 25,- en u ondersteunt hiermee direct Deze Dagen.

Voor meer informatie en om u in te schrijven, volg deze link. Vergeet niet uw kortingscode DEZEDAGEN25 te gebruiken!


Vanaf woensdag 1 maart 2023 kunt u inschrijven voor de cursus en uw korting van €25,- claimen bij het afrekenen.


Voor meer informatie en uw inschrijving, volg deze link. Vergeet niet uw kortingscode DEZEDAGEN25 te gebruiken!