Simon zit in deze aflevering van “Het Gesprek” aan tafel met Ab Flipse, onder meer over de op handen zijnde ineenstorting van het financiële systeem, woekerpolissen en onze pensioenen. Maar ook over de misleiding door de overheid van goedwillende burgers en nog veel meer. Voor Ab is het niet een kwestie of het volk in opstand gaat komen, maar veeleer wanneer!

Ab Flipse en Simon in gesprek

Voor de website van Ab, klik hier.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.