Voor velen viel het niet zo mee, dat oude jaar. Daarom maar beter een nieuw jaar. Jeremia zegt: ‘de goedertierenheden van God zijn elke morgen nieuw’. Ik ben daar blij mee. Hoe veel dingen verknoei ik gewoon. Gaan mis. Maar Hij is er elke morgen. En elke avond. En in het diepst van de nacht. Misschien valt 2023 ook weer niet mee. Dat kan. Maar Hij is er elke morgen als de zon die uit zijn bruidsvertrek treedt. Glanzend. Een nieuwe dag. Ik heb er zin in. Ik ga een cursus geven, online (geef je op! Bij info@wijnandsmc.nl) Het is aan de hand van een boekje wat deze maand verschijnt ‘het plan van JHWH). U kunt het vooraf reserveren (absoluut niet duur) of een gift overmaken onder vermelding van ‘boekje ‘. Aan NL15INGB0002753968. Ik wens jullie allemaal zegen en ik hoop u te ontmoeten op de online cursus. Wel even adres vermelden. Onafhankelijk van de grootte van de gift krijgt u het gratis toegestuurd.