Een lezing door Simon van Groningen voor de Stichting Sense ‘Wakker of Woke?’ gehouden op 12 november 2022 in Amersfoort. Dit betreft de ingekorte versie zonder de in- en uitleiding door Bart Eikelenboom, voorzitter van Stichting Sense, en de vragenronde. De volledige versie kunt u (binnenkort) terugvinden op de website van Stichting Sense.

Simon spreekt voor Stichting Sense

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.