Simon zit in deze aflevering van “Het Gesprek” aan tafel met Tom de Nooijer, voormalig raadslid van de SGP in Oldebroek. Vanwege een aantal uitspraken in het openbaar die niet welgevallig werden bevonden, werd Tom uit de fractie gezet. Vandaag de dag is hij partijleider en fractievoorzitter van het Christelijk Verbond Oldebroek.

Tom de Nooijer en Simon in gesprek

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.