Over orgaandonatie en waarom dit moet worden ontraden

Simon in gesprek met Ruud van der Ven, arts, theoloog en schrijver.

Ruud en Simon spreken over de ontluisterende en wrede waarheid achter orgaandonatie, een miljarden business die volkomen voorbijgaat aan het leed van de donoren in hun laatste uren en hun familie. Maar ook corona en vaccinatie komen aan de orde.

Openbaringen 18:10 Van verre staande uit vreze van haar pijniging, zeggende: Wee, wee, de grote stad Babylon, de sterke stad, want uw oordeel is in een ure gekomen. 11 En de kooplieden der aarde zullen wenen en rouw maken over haar, omdat niemand hun waren meer koopt; 12 …….. en van lichamen, en de zielen der mensen.

Het boek van Ruud over dit onderwerp is zéér aan te bevelen en goed te lezen door een leek. Voor meer info hierover en te bestellen, zie Boekhandel.org.

Zie ook de website van Annet Wood over dit onderwerp.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!