Simon zit in deze aflevering van “Het Gesprek” aan tafel met Annet Wood, woordvoerder van het COA. Met Annet spreekt Simon over orgaandonatie als vervolg op een eerder gesprek met Ruud van der Ven over dit onderwerp.

Als woordvoerder van het COA heeft Annet zich in diverse dossiers verdiept. De uitkomst is pijnlijk, voor nabestaanden en geliefden. Maar hier moet over gesproken worden. Dit onderwerp moet op de agenda van de politiek komen maar dan met transparantie en niet aan de hand van de bestaande protocollen die voorbijgaan aan het leed dat hierdoor wordt veroorzaakt.

Annet Wood en Simon in gesprek

Wil je meer weten over dit onderwerp, kijk dan eens op de website http://www.orgaandonatiealert.nl.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.