Simon in gesprek met Bert Otten, Messiaans leraar, spreker, publicist en voorganger. Voormalig leraar Bert Otten werd al jong door God op het pad van de Messiaanse beweging geleid. Bert heeft hierover veel geschreven en is al jaren voorganger bij een Messiaanse Gemeente in Gouda. Bert publiceert video’s op zijn Youtube kanaal.

De in de video genoemde website http://waarheid-en-vrede.nl/ werkt helaas niet meer zoals oorspronkelijk door veranderingen van Google sites. U kunt zich via deze website nog steeds abonneren op het door Bert uitgegeven gratis krantje Waarheid & Vrede.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!