Simon in gesprek met Jan Bennink, o.a. echtgenoot, vader, schrijver, marketeer, copywriter, columnist en medeoprichter van Powned. Maar ook christen; sinds enkele jaren. Jan kwam ruim na zijn vijftigste tot geloof. Hij las de bijbel en het voelde als thuiskomen.

Jan schuwt de waarheid niet; sterker, waarheid is zijn adagium; het is de norm! Dit heeft ertoe geleid dat zijn accounts op Social Media meerdere malen zijn verwijderd; hij wordt niet door iedereen wordt gewaardeerd en geliefd.

In dit interview spreekt Jan openhartig over een scala aan onderwerpen. Van D66 tot en met verderfelijke tekenfilms, van geloofsbeleving tot en met Jordan Peterson.

Bent u benieuwd naar meer van Jan? Neem dan een kijkje op zijn website.
Wilt u zijn boekje bestellen? Kijk dan op de website van Blue Tiger.
Wilt u meer weten over BARD.FM, kijk dan hier.

Laat weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!