Boek van Swaab aan het lezen:\”Wij zijn ons brein\” Wordt in top-oplagen verkocht, maar vást niet gelezen. Is nogal pittig, maar goed. Je doet jezelf samen met je moeder geboren worden als degene wie je bent en daar kom je nooit meer vanaf. Pilletje doet wel iets, maar niet veel. Homo\’s hebben een kwabje, schizofrenen en ADHD-ers ook. Het zit er allemaal en en zal eruit komen. We zijn ons brein. Door erin te prikken, het weg te snijden of het te verdoven (ook al een kwabje, die alcohol) kan je er nog iets mee. Heel boeiend, uiterst interessant, heel waardevol, maar toch. Die Geest getuigt met onze geest dat wij kinderen van God zijn. Dat is geen kwabje, maar geestelijke werkelijkheid. Kan je niet in prikken, is geen pilletje voor, maar is een overgave, een keuze voor Jezus Christus. Genade is géén erfgoed.