Ik merk het aan mijn preken. Als ik zeg dat Israël God\’s volk is en onze steun verdient zeg ik er altijd maar weer bij dat ze heus niet alles goed doen. En dat klopt. Soms zelfs zo slecht dat God ze naar Babel verbant. Maar we worden door dit politiek correcte gedoe wel in een verdomhoekje gedreven. Over Mohammedanen niks dan goeds en over Israël niks dan slechts. Met alle respect en alle liefde voor de hele wereld (Joh. 3:16), zo zit het niet. Israël is de toetssteen van God in deze wereld. Zijn uitverkoren volk. Als je érgens aan kunt zien dat God bestaat is het aan Israël. Zij zijn op dit moment ook hét politieke instrument tegen een oprukkende Mohammedanisering van het westen. Zonder Israël rukt de Sharia op en worden straks onze daden ook door Imams beoordeeld. Ik moet er niet aan denken en daarom sta ik er even bij stil.