Zijn het nog wel mannen, die voetballers? Je hoeft maar naar ze te wijzen en ze vallen om, zeuren om een \”kaart\” voor de tegenstander, liggen kermend op de grond om even later weer fluks door te gaan. Vroeger was voetbal een contactsport voor flinke kerels, maar daar is niks van over. Hoe versier ik een vrije trap om uit een dood spelmoment te scoren, waarna we ons kunnen terugtrekken. Je moet wel voetbalverslaafd zijn om eredivisie live te nemen. Je kan ze niet eens meer als voorbeeld nemen, zoals ooit Paulus deed bij sportmensen. Of zijn ze juist wél voorbeeld en lijken daarom veel kerkmensen op voetballers? Je moet wel kerkverslaafd zijn om er lid van te blijven. Tijd om de trainingen te hervatten en elkaar eens stevig toe te spreken. We moeten wél bovenaan eindigen en minstens in het linker rijtje.