Het blijft een rare ontdekkingstocht om de krant te lezen. Aan de éne kant moeten we geloven dat de Koran ongeveer net zo\’n boek als de Bijbel is en aan de andere kant lezen we berichten over moslimstaten waar vrouwen de neus wordt afgesneden als ze zich niet als slavin willen gedragen. Lees het gewoon even, hier! Waarom staat de wereld daarvan niet op zijn kop en wel over een schietincident waar Israël bij betrokken was? Zijn we bang? Verblind? Verdoofd? Willen we het niet zien. Roepen we hier direct weer dat dat extremiteiten zijn? Het zijn eenvoudig mensen die hun Koran serieus nemen. Lees daarover maar eens op islamofobie of durf dat boek eens te lezen! Het lijkt in de allerverste verte niet op het evangelie van Jezus Christus. Een boodschap van liefde en vergeving in op plaats van haat en wraak.