De Gaza islamiseert onder Hamas. Vrouwen mogen niet meer op de motor, geen waterpijp meer roken, niet in badkleding op het strand verschijnen, kinderen worden op sekse van elkaar gescheiden. En – dat is het ergste – dit wordt aan iedereen opgelegd!Is dit een voorbeeld van wat er gebeurt als radicale mohammedaanse elementen de macht overnemen? Niet democratisch maar met geweld? En mensen als Dries van Agt en wat andere oud CDA prominenten die dit soort groepen willen steunen. Israël als enige democratie in het Midden Oosten verdient onze steun. Als Israël valt ontstaat er echt een domino effect en zal het niet lang duren of het Ottomaanse Kalifaat in Turkije krijgt weer alle ruimte. Het wordt hoog tijd dat we wakker worden als we dat nog niet zijn. De geestelijke strijd wordt wel erg zichtbaar in politieke ontwikkelingen.