Het CDA is voorlopig even weg. Nederland koos voor de VVD en de PVV. Erg? Ik vind van niet hoor. Het christelijk geluid – zo dat al bestaat – wordt geminimaliseerd. Hebben \”wij\” ook wat minder de kans om anderen de les te lezen over abortus, euthanasie en homo\’huwelijk. Dat wekte toch alleen maar irritatie en de wet heeft nog nooit wat opgelost, zeker niet op ethisch gebied. Als je je zorgen maakt over de zwakken kan je daar zelf ook wat aan doen. Als iedereen die zo meevoelt met \”de bijstandsmoeder\” er één adopteert en ze 50 euro per maand gééft zijn zij ook uit de zorgen. Heb je geen politiek voor nodig. De overheid is er om ons te beschermen. Zó dat wij veilig over straat kunnen, nationaal en internationaal. Rustig en ongestoord. (1 Ti. 2:2) Daar bid ik dan maar voor. En ik geloof er ook wel in. En intussen, wat míjn hand vindt om te doen, doen! Sociaal zijn kan je zelf! Christelijk zijn óók. Daar heb je het CDA niet voor nodig!