Lijkt me een prima speeltje. Ik kreeg de reklame in mijn e-box vanochtend. Wat eruitsprong was deze zin: \”Give everything your undivided attention\”. (Geef álles je onverdeelde aandacht). Alles en onverdeeld. Het is beslist de kramp van veel mensen, van mij wel in ieder geval. Ik wil iedereen, maar ook alles zorgvuldige aandacht geven, maar dat kán eenvoudig niet. Er zijn teveel mensen, vrienden, kerkleden. Er zijn teveel krantenberichten, boeken, cursusussen. Het is of het één óf het ander. Help! Ik ben beperkt! Wat zou God voor een Persoon zijn, die wel álles onverdeelde aandacht kan geven. Van verre ieders gedachten kent, maar ok weet van een musje wat dreigt te vallen. Daar kom ik niet uit. Zo iemand bestaat niet of het moet wel God zijn. Is dat wat Iphone bedoelt? Je kunt worden als God? Waar heb ik dat eerder gehoord?