Simon in gesprek met Anco Moolenbroek, naar aanleiding van zijn boek ‘Ezau, hij is Edom’. De strijd tussen Ezau en Jacob woedt heden ten dage nog steeds. Hoe vertaald zich dat?

In het dagelijks leven is Anco interim bestuurder in het onderwijs. Hij adviseert scholen onder meer in situaties waarbij het gezag in het geding is. Zijn achtergrond is geworteld binnen de reformatorische gezindte, biologie en onderzoek binnen de agrarische sector.

Wilt u meer weten over Anco en zijn werk, neem dan een kijkje op zijn website. Hier kunt u bijvoorbeeld zijn boeken vinden, maar ook een selectie aan Parasja’s. Echt de moeite waard door een veelheid aan diverse informatie.

Anco Moolenbroek en Simon in gesprek

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.