Simon zit in deze aflevering van “Het Gesprek” aan tafel met Yvonne Brinkerink en spreekt met haar over de misstanden in de jeugdzorg, de vervolging door justitie voor vermeende fraude en nog veel meer.

Na de opnames voor dit interview heeft zich de aardbevingsramp in Turkije/Syrië afgespeeld. De tweet van Yvonne betreffende de getroffen familie van haar schoonzoon: https://twitter.com/Yvonbrinkerink/status/1623333741161594880

Met pijn in mijn hart en heel veel #verdriet kan ik jullie op de hoogte brengen van het #overlijden van het volledige gezin in de #familie van mijn #schoonzoon. Ouders en hun #kinderen zijn zojuist gevonden.

Wij wensen Yvonne en haar gezin veel sterkte met deze dramatische gebeurtenis.

Wilt u meer weten over Yvonne, kijk dan op haar website https://klokkenluiderjeugdzorg.wordpress.com/.
Wilt u meer weten over Girfec zie https://zorgictzorgen.nl/girfec-in-nederland-het-kind-als-bron-van-datamining/
Wilt u meer weten over het herzieningsverzoek van Yvonne zie https://drive.google.com/file/d/1ASGwO1XqqOlWeEP_V4VZjkfe-O0Ndn_o/view

Yvonne Brinkerink en Simon in gesprek

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.