Uit een recent onderzoek blijken de coronaprikken vrijwel allemaal te zijn verontreinigd en hebben zeker geen consistente inhoud. Sommige doorgaans vervuilde flacons bevatten materiaal dat niet meer is dan fysiologisch zout terwijl andere flacons soms een dubbele dosis mRNA materiaal bevatten. Daartussen zit een scala van allerlei verschillende content.

De flacons met entstof blijken op vele plaatsen wereldwijd in opdracht te worden geproduceerd zonder enige kwaliteitscontrole noch enige veiligheidscontrole.

Een van de merkwaardigste fenomenen van vandaag is dat een inderhaast ontwikkeld injectiemateriaal zo slecht onderzocht is terwijl twee-derde van de wereldbevolking deze injectie een of meerdere malen toegediend heeft gekregen. Men zou na bijna 3 jaar toch denken dat er voldoende data omtrent de entvloeistof beschikbaar zouden zijn.

Maar niets is minder waar. Overheden stagneren deze onderzoeken en hinderen ze zelfs. Wetenschappers worden bedreigd met baan-, subsidie en reputatieverlies. Er is dus geen objectief onderzoek voorhanden. Daarmee is er vrij spel voor lieden die hun ideologie kunnen uitvoeren op de wereldbevolking.

Toch heeft een onderzoeksjournalist een expert gezocht en een patholoog gevonden met een onberispelijke en onpartijdige reputatie. Deze patholoog is de Amerikaan Dr Ryan Cole. Aan hem werd gevraag de entvloeistof nauwkeurig te onderzoeken. Niet alleen is men nieuwsgierig naar de inhoud van de entvloeistof, maar in de afgelopen 2 jaar heeft men allerlei claims voorbij zien komen als zou de entvloeistof een specifiek grafeen bevatten, prionen, filamenten en zelfs microchips. Het werd tijd voor een gedegen onderzoek. Dit onderzoek werd onder toeziend oog van de journalist gedaan en op camera vastgelegd.

Allereerst werd gekeken naar de rubberachtige stolsels die waargenomen werden bij de coronadoden zoals zij beschreven werden door patholoog-anatomen en de balsemers van de begrafenisondernemers. Cole begint met te laten zien hoe sommige van de witte rubberachtige stolsels er onder de microscoop uitzien en hoe het spike-eiwit in verschillende weefsels verdeeld is. Onderzoekers hebben gemeld dat ze deze draderige, rekbare voorwerpen alleen waargenomen hebben in overledenen die geïnjecteerd waren. Dit is iets wat zij nooit eerder hadden gezien. Het zijn witte elastische stolsels gevormd door geklonterde grote eiwitten (Amyloid genaamd) dat wordt geïnduceerd door het spike-eiwit. Er werd ontdekt dat zelfs toen de bloedplaatjes uit het bloed gehaald werden, nadat het spike-eiwit was toegevoegd, de eiwitten nog steeds samenklonterden en massa’s vormden.

Daarna werd onder de microscoop onderzocht. De eerste is een flacon van Janssen, waarbij de inhoud op puin lijkt, en waar mogelijk zelfs een glasscherfje in zit. Zoals Cole opmerkte, is er geen zuiverheidsgarantie wanneer de productie wordt opgevoerd tot de huidige getallen waarmee deze injecties worden geproduceerd. Waar anderen nanotechnologie zien, ziet Cole gestapeld cholesterol. Dus hoewel er puin/rommel is (wat al erg genoeg is), lijken de theorieën dat de entstof allerlei verdachte objecten zou bevatten niet plausibel. De vloeistoffen zijn domweg verontreinigd!

Over het algemeen gesproken, terwijl er naar alle verschillende entvloeistoffen gekeken werd, was een van de conclusies dat het maar een ratjetoe is. Er waren zogenaamde vaccins die leken alsof ze geen deeltjes bevatten, bijna niets; bijna als een fysiologische zoutoplossing. Terwijl andere vloeistoffen vol met mRNA materiaal zitten.

De productie in zijn geheel is volledig inconsistent. Zoals u zich wellicht herinnert, heeft Japan in augustus 2021 1,63 miljoen doses van Moderna’s mRNA prik afgekeurd wegens verontreiniging. Vorig jaar uitte ook het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn bezorgdheid over flesjes die slechts 50% tot 55% zuiver waren.

Al met al wil dit zeggen dat de ene ontvanger van de prik een vrijwel leeg vaccin ontvangt (als fysiologisch zout), terwijl de ander mogelijk een dubbele dosis ontvangt met RNA-inhoud. Deze onzuiverheid betekent ook dat men mogelijk gefragmenteerd RNA ingespoten krijgt in plaats van volledig RNA, wat onvoorziene gevolgen kan hebben, aangezien gekortwiekt RNA uiteindelijk fragmentarische eiwitten kan produceren die potentieel toxisch kunnen zijn.

Sommige flacons zijn dus blijkbaar meer geconcentreerd, andere minder, en de vraag is dan: waar worden deze gemaakt? Wordt elke productiefaciliteit geïnspecteerd? Het antwoord is nee. Deze “vaccins” worden over de hele wereld gemaakt, en ze werden heel snel in productie genomen. Het is dus geen goed productieproces.

Er werden ook enorm inconsistente hoeveelheden polyethyleenglycol (een lange keten van organische moleculen, ook wel PEG genoemd) in de verschillende flesjes. PEG, wat het mRNA omhult en beschermt, veroorzaakt bij sommige mensen een anafylactische shock, aangezien PEG-gevoeligheid en allergieën veel voorkomen bij het grote publiek. Erger nog is het feit dat PEG ook een goede immuunrespons in de weg staat. Als men de pech heeft om een injectieflacon te treffen die vol zit met PEG, is het risico op nadelige effecten zoals anafylactische shock en ontregelde immuunrespons groter dan wanneer men een injectieflacon krijgt met de juiste of mindere hoeveelheid. Nogmaals, het is een teken van een slechte, inconsistente productie die resulteert in een enorm variërende inhoud van de ene flacon tot de andere.

In de entvloeistof zit een lipide-nanodeeltje en een gen-sequentie die ervoor zorgt dat je lichaam een vreemd eiwit maakt. Dat was de gedachte achter het zogenaamde vaccin. Die twee dingen zijn echter voldoende om schade aan te richten. Het lipide-nanodeeltje kan flinke ontstekingsreactie geven en dus toxisch zijn. Vergeet niet dat deze entvloeistof ontwikkeld is voor een eenmalige toediening (!). Naar herhaalde toediening is nooit onderzoek gedaan. Ophopende nano-partikels zijn dus zorgwekkend.

Nog zorgwekkender is dat hoe meer van dit gen (mRNA) je in je cellen krijgt, hoe meer een eiwit aangemaakt gaat worden dat talloze bijwerkingen kent, namelijk het giftige spike-eiwit. Dat is wat uiteindelijk de narigheid geeft.

Heel opvallend was de constatering toen de (ongevaccineerde) journalist zelf een druppel bloed afstond en deze liet onderzoeken onder de microscoop. Deze bleek volledig normaal te zijn.

Vervolgens werd onder de microscoop aan eenzelfde druppel bloed een druppel van de entstof toegevoegd.  Na contact zagen de rode bloedcellen eruit alsof ze waren verdampt. De hemoglobine werd als het ware uit de cellen gezogen. Hierdoor werden de cellen wit. De bloedcellen klonterden ook naar de buitenkant van de druppel, veel cellen vouwden zich samen. Dat komt omdat het meteen de pH van het cel veranderde.

Al met al zag Cole een onmiddellijke reactie op de entvloeistof. Die rode bloedcellen zijn nu niet-functionerende rode bloedcellen geworden. De rode bloedcellen gaan geen greintje zuurstof meer vervoeren. Nu moet je lichaam beslissen wat het gaat doen en krijgt het een ontstekingsreactie, want nu moet het die onnuttige bloedcellen gaan verwijderen.

Dr Ryan Cole vat het als volgt samen: “Men heeft geprobeerd om griepgenen met nanodeeltjes in een entvloeistof te maken terwijl we al lang weten dat dit een mislukt ‘vaccin’-programma was.

Ze hebben een technologie die schadelijk is. Menselijke cellen zijn immers bedoeld om menselijke eiwitten te maken. Menselijke cellen waren niet bedoeld om vreemde toxische eiwitten te maken.

We zien dus genoeg dingen fout gaan. De boodschap aan de mensheid, aan regelgevende instanties, aan overheidsfunctionarissen die bereid zijn om in te grijpen en regelgevende corruptie te blokkeren … : “Laten we stoppen met deze inentingsprogramma’s en laten we de juiste wetenschap gaan bedrijven”.

Peter Pilon, arts en oprichter City Bibles