Simon zit in deze aflevering van “Het Gesprek” voor de derde maal aan tafel met Jan Bonte, blogger en neuroloog. Met Jan spreekt Simon dit keer over wetenschap, pseudo wetenschap, de Bijbel en nog veel meer.

Jan heeft zich binnen mainstream politiek en wetenschap gedurende de covid lockdown niet bepaald geliefd gemaakt vanwege zijn sceptische opstelling t.a.v. genomen maatregelen zonder enige wetenschappelijke grond. Dit leidde zelfs tot zijn ontslag.

Jan Bonte en Simon in gesprek

Wil je meer weten over over Jan en zijn boek, neem een kijkje op zijn website waar je ook zijn boek kunt bestellen..

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.