Pieter Postma verdiept zich al geruime tijd in de zaak rondom de moord op Marianne Vaatstra in de nacht van 30 april op 1 mei 1999 (Walpurgisnacht). Hij zoekt alles tot op de bodem uit aan de hand van gegevens die openbaar zijn. Antwoord op vragen inzake tegenstrijdigheden of onmogelijkheden uit het requisitoir aan het Openbaar Ministerie en dergelijke, krijgt hij niet.

Wil je meer weten over het werk van Pieter, kijk dan op zijn website waar gedetailleerd de bevindingen van Pieter worden beschreven.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.