Henk Rijkers is jarenlang journalist, redacteur & hoofdredacteur geweest voor het katholiek dagblad. Redelijk recent heeft Henk de overstap gemaakt naar de Stichting Cultuur onder Vuur. Deze stichting heeft een aantal campagnes lopen waarin zij aandacht vragen voor cultureel/maatschappelijke hoekstenen als het gezin en privé eigendom. Simon bespreekt tijdens dit gesprek met Henk over heikele onderwerpen als het gezin, het huwelijk, de rol van de paus en waarom een Jezuïet geen paus mag zijn.

Volg Henk op https://cultuurondervuur.nl/ waar zijn opiniestukken en artikelen worden gepubliceerd.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!