In dit tweede gesprek met Jan Bonte, voormalig neuroloog, spreekt Simon met hem over een veelheid aan onderwerpen. Onder andere over psychopathie, Mark Rutte, de filosofen/filosofie, de Bijbel en nog veel meer. Wederom een interessante ontmoeting tussen twee denkers die zich helder uitlaten over actuele zaken.

Jan is werkzaam geweest als neuroloog en tijdens de corona periode is hij ontslagen omdat hij zich rationeel verzette tegen een aantal maatregelen die niets bijdroegen aan de inperking van de epidemie of indruisten tegen de grondrechten van de burgers.

Vind je het interessant om Jan te volgen? Kijk dan op zijn Blog/Website voor zijn schrijfsels die de moeite waard zijn.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!