De SGP zit in het verdomhoekje, vooral van de linkse partijen. Wat minder bij rechts, maar niet omdat ze van de SGP houden, maar omdat ze die nodig hebben. Ook Christenen geven af op de SGP en zelfs de Christenunie is boos op de \”mannenbroeders\”. Links begrijp ik helemaal niet. Ze steken hun hand uit naar elke fundamentalistische moslim die vriendjes wil worden. Meningen over vrouwen en homo\’s zijn dan nauwelijks een bezwaar. De Christenunie begrijp ik ook niet. Het zou tijd worden de hand in eigen boezem te stelen en te kijken waar het mis ging. Ik vind dat vrouwen wél een \”regeerambt\” mogen dragen, ik ben blij met een rust-zondag, ik houd van homo\’s maar keur de homoseksuele praktijk af op Bijbelse gronden. Ik vind vooral we we in dit land een beetje (veel) meer naar elkaars argumenten moeten luisteren. Ook naar die van de SGP.