We zijn weer een dag dichter bij de vol-einding. Bij de komst van Jezus Christus. Alle driedubbeldomme heisa rondom 21 mei ten spijt. Natuurlijk moet je je niet met zulke rekensommetjes bezighouden. Elke dag, elk uur moet je bereid zijn om Jezus te verwelkomen. Geen bankrekeningen opheffen, geen huizen verkopen en websites afsluiten. De Heer komt op een moment dat we het niet verwachten. Juist daarom moeten we waakzaam zijn. Niet angstig. De liefde en de angst gaan niet samen. De liefde van God regeert in onze harten. Het wordt steeds moeilijker om niet voor gek te worden versleten. Als zelfs onze broeders, zoals Harold Camping heus wel is, dit soort gekke dingen gaan roepen, wordt het steeds moeilijker serieus genomen te worden in wat wel de waarheid is. Jezus komt. Misschien wel vandaag. Niemand verwacht dat denk ik.