Ik heb bepaald niet de indruk dat er nog iemand in de politiek of de kerk op gewoon in de maatschappij weet waar we mee bezig zijn. Of het nu over Wilders, over de DSB bank of over zending bij de PKN gaat, iedereen roept maar wat. Opgefokt (of aangemoedigd) door kranten, Powned, Vara of gewoon politiek correcte burgers. Iedereen holt achter iedereen aan en komt nergens. Bij \”bijbelgetrouwe\” gelovigen is het niet veel beter: Israëlfanaten, milennialisten, uitverkiezers en andere evangelisten zijn het alleen maar oneens. De postmoderne verlichting heeft iedereen verlicht en de wereld verduisterd. In deze wirwar kan je makkelijk roepen dat Jezus het Licht van de wereld is en dat klinkt goed maar betekent voor iedereen weer wat anders. Gezond verstand bestaat niet echt en daarom roept iedereen maar wat. De verstandige houdt zijn woorden in en een man van inzicht is bezonnen. Spr. 17:27.