Simon in gesprek met Ilse Smit-van Galen. Van origine opgeleid tot politicoloog, is zijn onder andere werkzaam geweest als docent Social Science en als beleidsmedewerker voor de CU fractie.

Nadat zij werd gediagnosticeerd met een agressieve vorm van borstkanker, ging zij zich verdiepen in de behandelmethodes, natuurlijke geneeswijzen en beschreef ze haar ervaringen met voornoemde behandelingen, de medische wetenschap en haar natuurlijke genezing in haar boek “Het dal door de berg op”.

Simon in gesprek met Isle van Galen

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Of gebruik deze link waarbij u zelf het bedrag in kunt vullen. Het gemak dient de mens!