Simon in gesprek met Ferdinand Meeus, wetenschapper, over klimaat, theoretische modellen versus realiteit, achtergrond van modellen, IPPC, modellen gebaseerd op aannames, de waarde en realiteitszin van de voorspellingen, wetenschap bias en meer. De toepassing van deze modellen gebaseerd op aannames hebben nogal wat consequenties voor ons allemaal. De werkelijkheid op basis van concreet meten wijzen echter op iets heel anders. Maar ze spreken ook over covid en vrijheid van meningsuiting en de rol van de EU hierop.

Ferdinand Meeus en Simon in gesprek

Wilt u meer weten over Ferdinand, volg dan deze link: https://twitter.com/fmeeus1?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Vanwege te drukke werkzaamheden van Simon, zal tot half oktober 2023 de frequentie van te verschijnen podcasts en andere berichten wat lager zijn.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u Deze Dagen financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. U kunt dit ook via deze pagina doen waar u een actuele betaallink vind en zelf het bedrag kunt invullen.

Hiermee wordt o.a. bijgedragen aan reiskosten (ook voor de gasten), vervanging/aanvulling apparatuur en de inrichting van een permanente studio. Deze studio is vervolgens ook gratis beschikbaar voor andere kanalen die voor de waarheid staan en de boodschap uit willen dragen.