Een gesproken column op persoonlijke titel n.a.v. het eerder deze week verschenen AIVD rapport waarin onder andere te lezen is dat Nederlanders die wantrouwend zijn tegenover onze overheid, een gevaar vormen voor de democratie. Aldus Erik Akerboom.

Ik ben dus een rechts-extremistisch gevaarlijk individu voor de democratie, volgens Akerboom. Wanneer komt er een rapport waarin de overheid als grootste gevaar voor het volk en ons land wordt genoemd? M.i. hoognodig!

Laat gerust weten wat je vond van deze column door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”. Of gebruik de link/betaalverzoek boven in de rechterkolom van de website.