Simon in gesprek met Willem Engel, afgestudeerd in biofarmacie, maar ook actievoerder en dansleraar. Zij spreken over een breed scala aan onderwerpen zoals One Health, vaccins, woke, totalitaire machtssystemen en meer.

Willem Engel en Simon in gesprek
De video waarover gesproken werd tijdens gesprek Simon en Willem. Duidelijk wordt hoe vanuit One Health aan framing wordt gedaan.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.