Simon in gesprek met Hans van de Breevaart, afgestudeerd in geschiedenis en godsdienstwetenschappen. Hans kreeg recent de nodige kritiek over zich heen (en nog steeds!) vanuit reformatorische/SGP hoek. Omdat hij als voormalig onderzoeker verbonden aan de Guido de Bres Stichting concludeerde dat Forum voor Democratie feitelijk een politieke bondgenoot is voor de SGP. Gebaseerd op feitelijkheden mbt politieke standpunten. Weliswaar een seculiere partij maar één die de joods-christelijke waarden en normen, die ten grondslag liggen aan onze staat en cultuur, koesteren. De druk werd zo hoog opgevoerd dat Hans besloot de overstap te maken van Guido de Bres naar Renaissance.

Hans van de Breevaart en Simon in gesprek

Zie voor meer info hierover zijn publicatie: https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=concurrent+of+bondgenoot.

Laat gerust weten wat je vond van dit gesprek door een comment te plaatsen. Like het als je het leuk of interessant of nuttig vind. Deel het gerust met vrienden en familie. Delen met je vijanden mag natuurlijk ook. Laat zien dat je ook om je vijanden geeft!

Wilt u het werk van Deze Dagen steunen met een kleine gift, maak dan uw bijdrage over op NL15INGB0002753968 t.n.v. S. van Groningen o.v.v. “Donatie http://www.dezedagen.com”.