Vandaag is een bijzondere dag. Er is er één jarig bijvoorbeeld. Of er wordt een baby geboren. Of er sterft iemand. We vieren een jubileum of we gedenken een sterfdag. Vandaag huppelt een kind naar school zonder na te denken over morgen en de hele wereld. Een student weet ineens wat hij/zij worden wil en kiest een richting. Er gaat iemand failliet en er krijgt iemand een hoofdprijs. Nu zijn er mensen waar ik van houd en ik mag het ze laten weten. Ik mag er zijn voor iemand die ziek is, die sterven gaat, die een tweeling heeft gekregen, die mijn dochter is waar ik een autootje voor mag kopen. Vandaag heb ik vrienden en vriendinnen door dik en dun. Vandaag heb ik Wilma lief en zij mij en hebben we elkaar om dat te kunnen vieren. Vandaag koop ik bloemen en vier het leven! Vandaag is een dag, die de Heer mij geeft.